Stenstrup-Lunde Kirker  
 
DSC_9779-kapel-st.JPG
DSC_9406.jpg
DSC_9477.jpg
DSC_9491.jpg
DSC_9454.jpg
DSC_9421.jpg
DSC_9414.jpg
DSC_9669stendoer.JPG
DSC_9449.jpg
DSC_9470.jpg
DSC_9805.jpg
DSC_9462.jpg
DSC_9460.jpg
DSC_9429.jpg
DSC_9805-2.jpg
DSC_9665-950x254.JPG
DSC_9817.jpg
DSC_9471.jpg
DSC_9402.jpg
DSC_9436.jpg
DSC_9487.jpg
DSC_9501.jpg
DSC_9481.jpg
00_louise_950x254.jpg
DSC_9465.jpg
 
     
 

Aktiviteter arkiv

Tilbage til liste

Koncert i Stenstrup Kirke

Torsdag 19. september 2019 kl. 19:00

Nicolai Funch m. band (Dennis Ahgren & Marianne Lewandowski).

 

Nicolai Funch er en dansk multi-instrumentalist, sanger, sangskriver og producer som bor i Haga, Gøteborg, Sverige. Han har spillet både som trommeslager og guitarist med flere nordiske artister deriblandt Maia Hirasawa (SE) og Marte Wulff (NO). Til dags dato har Nicolai udgivet fire albums. Tre af disse er udgivet på hans eget selskab, og et (Up North 2007) på Universal Music.

 

Biografi:

Nicolai begyndte sin karierre i Århus i 2005 med debutpladen "Hooked", et klassisk akustisk singer/songwriter album med tekster kredsende om at finde sig selv og de gode og mindre sider ved relationer. Albummet modtog gode anmeldelser og blev også ugens album på P4. Dette resulterede i turne og kulminerede med optræden på Spotfestivalen i 2006. I forbindelse med Spot mødte Nicolai flere Nordiske artister deriblandt Svenske Maia Hirasawa og de skrev sammen sangen "Knock, Knock" som de indspillede live i farens kirke i Århus med stort ensemble (Percussion, Kor og Blæsere). "Knock, Knock" blev udgivet som single og kom hurtigt i A-rotation på P4 og derefter blev Nicolai signet på det århusianske pladeelskab Recart (Universal Music) og udgav albummet "Up North", en plade skrevet og indspillet med artister fra hele Norden. 

 

Der skulle gå fire år inden Nicolai igen udgav et album, da hans mor døde kort inden udgivelsen af "Up North". I 2011 udkom albummet "Someday These Colors Will Fade" som behandlede netop den sorg det er at miste og de følelser og tanker det medfører at stå uden et vigtigt menneske i sit liv. Flere sange fra dette album var i rotation på P4, blandt andet "Marley", som tog pladens hovedtema op.

 

Et år efter udgivelsen af "Someday These Colors Will Fade" vendte livet sig endnu engang på hovedet og Nicolai gik gennem en skilmisse og derefter en længere periode i Oslo. I Oslo udgav han singlen "Oslo-Berlin".

 

Syv år skulle der gå før at Nicolai igen udgav musik og dette med albummet "The Life of All". Dette album er skrevet og indspillet i Gøteborg, hvor han i dag bor med sin familie. Albummet er lidt et stilbrud med tidligere udgivelser da det har et mere meditativt udtryk og teksterne mere maler end beskriver.

 

Links:

Nicolai Funchs - Hjemmeside: https://www.nicolaifunch.com/

Nicolai Funch - Facebook Side: https://www.facebook.com/nicolaifunch/

Nicolai Funch - Spotify: https://open.spotify.com/artist/3xDPchSCDFSj4n7t2AwLCw

 

Bandet:

Dennis Ahlgren - Guitar er uddannet bassist fra Det Jyske Musikkonservatorium. Ejer AabyRoad Studiet i Aarhus. Har produceret de fleste Tina Dickow- albums med masser af guld og platin til følge og modtaget Gaffaprisen for årets album, ‘Count To Ten’ og 2 Robertstatuetter for soundtracket ‘The Road To Gavle’. Har komponeret til Mungo Park, mixet for et utal af kunstnere og turneret som guitarist med Tina Dickow og Søren Huss.

 

Marianne Lewandowski - Percussion og Sang er uddannet sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun er derudover percussionist, trommeslager og vokalist og spiller og har spillet med flere danske artister deriblandt Tina Dickow, Agnes Obel og Jacob Dinesen.